19.05.2016

Як ми Визнаємо Божу Волю для Нас?

Original: http://www.mat.univie.ac.at/~neum/sciandf/eng/will.html
Арнольд Неумайер
____________________________________________________________________________

Матв. 6:33: «Прагни в першу чергу до Царства Божого ” (= що Він керує вашим життям) « і його правди ” (=  що правильно в Його очах), « і все інше буде додано ним

_______________________________________________________________________________

Так, але як це зробити?

Авраам був випробуваний Богом, щоб принести в жертву свою єдину дитину, гордість його життя (Бут 22). Звідки він знав, що це Божа воля? Тікає інструкції та відповіді дав Авраам припустити, що він не був повністю впевнений, що до кінця. Але він довіряв і намагався впливати на нього. Ймовірно, він думав, `Можливо, я зараз робить найбільшу помилку в своєму житті …». Це зробило його бадьорим, що не вистачає будь-яких ознак Бога, особливо, коли точка неповернення підійшов. І Божий вибір часу був дуже обережний; як раз в розпал напруженості, він змінив сценарій дій. Бог не тільки відчувати прихильність Авраама, але і його пильність; відмова негайно визнати зміна Божого плану коштувала б життя сина і був би зіпсований плани Бога.

Випробування Бога показав Аврааму, що Бог, хоча і вимогливим і часом несповідимі, був надійний навіть в екстремальних ситуаціях, і він зміцнив свою віру до кінця. І тест підтвердив план Бога, що Авраам був дійсно підходить для ролі, яку він повинен грати як батько віри. Бог розробив його таким чином, і, таким чином, очікували, що він витримає випробування (1 Кор 10:13.); але як обережний інженер Він двічі перевірив. Через вільної волі людей, ці перевірки представляється необхідним: Раніше, дизайн Адама і Єви був менш успішним; вони зазнали невдачі під час випробування змія (Бут 3:24). Це змусило Бога змінити Його початкові плани, і він навіть думав про злам весь експеримент (Бут 6: 6-7).

(Для вчених серед моїх читачів: Це характерно для оптимального планування: вирішальні змінні рішення знаходяться на їх екстремальні значення для досягнення оптимальної продуктивності пристрою, а також оптимальні стратегії часто переривчастим, що вимагають різких і ретельно обраних змін в контрольній групі. в математичних термінах, істотні обмеження активні в оптимальному для забезпечення належного функціонування оптимізованої пристрою на практиці, воно повинно бути зроблено, що всі деталі надійно працювати в таких екстремальних умовах Невизначені елементи в дизайні – .. тут відповідний вільному буде чоловіків – ввести ймовірність відмови і, отже, вимагають перевірки якості по кожному пункту, якщо він використовується в контексті життєво важливого).

_______________________________________________________________________________

Божа сила породжує страх

Тож не дивно, що більшість людей, зіткнувшись з силою Божою, стає дуже страшно, і цікаво відзначити, що у всіх рахунках таких протистоянь в Біблії, ангели (або Ісуса) повинні заспокоїти людей! Це все одно, що потрібно для роботи з високовольтного устаткування – якщо ви зважитеся працювати з ним на все ви робите повністю впевнені, що ви завжди дотримуватися правил техніки безпеки.

Любов до Бога і страх Його не вистачає, як правило, йдуть рука об руку. Втор. 5:29; Прип. 14: 2; Єр. 32:39; Мал. 2: 5; Apg. 10:35. Чи не страх перед відомим побоюючись покарання, але що улюбленої дитини, прагнучи відповідати очікуванням батьків, і побоюючись, що це може відбутися збій. Рим. 8: 14-15. Страх раба пригнічує і створює гіркоту і ненависть; але страх правильного роду є стимулом, щоб стати мудрішими, більш усвідомленим, більш вмілі, більш глибоке розуміння. Ps. 111: 10; Прип. 9:10; Є. 33: 6.

Книги в Біблії (і багато інших книжок менше нормативного характеру, теж) сповнені історій успішного спілкування з Богом, і це вигідно, щоб читати історії з бажанням дізнатися, як і за яких умов герої історій вдалося (і ви можете розраховувати на успіх, а). Те, що слід не може реально замінити свої власні відкриття; безліч сюрпризів чекають вас, як ви приступите. І ваше прагнення до розуміння того, що говорить Бог, і що Він хоче від вас буде рости, і вашої здатності розуміти Його, теж.

__________________________________________________________________________________

Слухаючи Бога

A.W. Тозера коментарі в своїй книзі У гонитві за Богом на Івана 1: 1., “ … І Слово було Бог ” У розділі `Хто говорить Voice”, він пише: “ людини … намагається думати про Бога, як німий всюди і вокал тільки в книзі. Я вважаю, що велика частина нашого релігійного невіри відбувається через неправильне розуміння і неправильного почуття до Писання Істини. Мовчазний Бог раптом почав говорити в книзі, і, коли книга була закінчена впала в мовчання знову назавжди. Тепер ми читаємо книгу як запис того, що сказав Бог, коли Він був на короткий час в розмовній настрої. З такими поняттями, як, що в наших головах, як ми можемо вірити? Факти такі, що Бог не мовчить, ніколи не було мовчати. Це природа Бога говорити. ”

Все німого діяльності – що Бог робить, щоб підтримувати цей світ і дотримання Його волі – говорити про Бога і може нагадати нам про Його волю (Римлянам 1:20.).

Але більш особисто, Бог може говорити з нами через Писання, інші люди, фітингових обставин, і набагато рідше (хоча і більш помітно) через сни, голоси, бачення, і все інше, за своїм вибором. Особливо в цих потужних випадках, необхідно перевірити ще раз з іншими знаками (1 Цар 3; Деян. 10: 9-21), для того, щоб ми не ввести в оману помилковими збігами або нашого власного прагнення до влади (Єр 23. : 25-32).

*Письмо: Це канонічний шлях, через який ми дізнаємося загального, як Бог хоче, щоб ми і жити. Зрозумів прямим шляхом, відкрити не тільки вченому (2 Кор. 1:13), Біблія дає нам з чудовою етики. Божі етика просвіщає нашу подорож по життю, як вуличні ліхтарі полегшити дорогу в нічний час (Ps.119: 105), а разом з ним ми можемо показати на славу Бога (Втор 4: 5-8; Мт 5:14 .. -16).
*Біблія показує нам, як знайти нев’янучу життя через Христа (Іван 5:39; Іоанна 6: 26-69). Він радить нам, як охороняти цю нове життя, виправляючи і навчаючи нас (2 Тим 3:16.), А також за рахунок зміцнення нашої стійкості і надії (Рим. 15: 4). Його повідомлення росте в нас і приносить цінні плоди (Луки 8:15; Гал. 5: 22-23).
*Інші люди, з допомогою консультацій, корекції, проповіді, або, наприклад, можуть бути каналами, за якими Бог досягає нас. Це доповнює писання, виробляючи нас через тіло Христа (1 Кор. 12: 12-30) = спілкування з іншими людьми, які слідують Божим вказівкам в їх житті. Матв. 5:16; Матв. 18:15; Лука 10:16; 2 Кор. 9: 2; 1 Солунян. 1; 7-8; 1 Тим. 4:16; Джеймс 5:10; 1 Пет. 4:11.
*Навіть рада від або дію невіруючими, виголошених чи робиться в правильному положенні, може бути слово Боже для нас (Вих. 18: 13-26; Іс 45: 1.).
*Обставини: Єр. 32: 6-15 (v.6 буквально: .. “ Слово Господнє сталося зі мною ” – Те, що спочатку було натхнення неясного походження було підтверджено обставинами, щоб бути від Бога, v.8)
*Перешкоди на шляху наших планів може бути мова Бога, щоб повідомити нам про необхідні зміни. Часто це єдиний спосіб, він може гарантувати, що ми насправді слухати. Якщо ми не впертішими ослів … (Числа 22: 21-35).
*Відкриті двері частий шлях, яким Бог відкриває шлях для нас (Дії 5:19; 1 Кор. 16: 9; К 4: 3; Об 3: 8).
*Мрії можуть показати нам шлях у виняткових ситуаціях: Побут 41; Дан. 4; Матв. 1: 18-24; 2: 12-22. Але часто сни не від Бога: Пс. 73:20; Єр. 23: 25-32.
*Голоси і бачення можуть бути натхненні Богом: Побут 22:11; 1 Сем. 3: 1-19; 1 Сем. 3: 9; Дії 9: 1-19; Дії 16: 9. Але будьте обережні: Єз. 13: 3.
матеріальні речі: “ якщо вони мовчать камені будуть кричати ” (Луки 19:40).
*Бог може говорити навіть через зірки, щоб дістатися до людей, які не знають кращі способи спілкування з Ним, Матв. 2: 1-2, а через спіритичної середу, щоб підтвердити страшний суд, 1 Сем. 28: 3-25.
*Але Він забороняє такі магічні практики ` ‘Нове століття для тих, хто хоче бути ти перед Господом (Втор. 18: 9-14).

_________________________________________________________________________________

Притча для спілкування

У сучасній версії зображення тіла Христа, кожен християнин може бути прирівняне до клітки. Письмове писання тоді як хромосоми, бібліотека життєвої інформації, записаної в генетичному коді, з копією тієї ж бібліотеки для кожного осередку. Кожна клітина активується тільки частина, яка підходить для його поточної функції в організмі; інша частина генетичного Письма зберігає мовчання, щоб дозволити клітинам розгорнути диверсифіковану поведінку, необхідне, щоб зробити всю процедуру тіла. Спілкування інших християн, як обмін хімічної інформацією між клітинами, так що кожен з них знає, що робити і яка частина генетичної інформації для використання в поточній ситуації. Дух Божий подібний до електричних імпульсів, які переносяться нервової системи, яка з’єднує кожну клітину безпосередньо з Христом, розуму, регулюючого органу. І бачити, чути, запах, смак, і відчувати, клітини також отримують частину своїх вказівок від зовнішнього світу, різні клітини по-різному.
_________________________________________________________________________________
Послідовність перевірки

Бог суперечили один одному; це дозволяє перевірити, чи є чи ні щось від Бога. Більш далекосяжні наслідки, і тим сильніше ми стаємо, тим більше важливо, що ми перевіряємо ретельно, так що ми не робимо шкідливі речі, думаючи, що ми робимо Бога ласку з ним (Ін 16: 2). Будьте обережні з контрафактною продукцією; Не обманюйте себе, коли сатана маскується під ангела світла (2 Кор. 11:14).

*Моліться постійно (1 Сол. 5:17) = завжди бути в спілкуванні з Богом, відкривши йому своє серце, очі і вуха, будучи готовим до Його натяків і розділяючи з Ним свої плани, бажання і проблеми.
*Тест все (1 Сол. 5: 21-22)
*Тест проти Письма (Дії 17:11)
*Прагнення до істини (Ін 8:32), любов (1 Кор. 13: 1-10), справедливість (. Матв 5:20), досконалість (Матв 5:48.).
*Як я можу знати? Втор. 18: 20-22; Єр. 28: 9.
*Дії 10: 9-22 свідчить як про те, що речі повинні відповідати для того, щоб пройти по Божій волі, і що Його воля не збігається з релігійними традиціями.
*Переконайтеся, що незвичайні виклики знову підтвердили незалежно один від одного (Gideon: Судді 6; Самуїлом. 1 Sam 3)

Однією з ознак несуперечності помітити внутрішні якості повідомлень ми вибираємо. Слово Боже відрізняється від безглуздих натхнень, сни і бачення (але не обов’язково з натхнень диявола, Матв. 4: 1-11) тим, що Слово Боже є ефективним:

*Це як молоток розбивши порід (Єр 23:29; .. Hebr 4:12).
*Він не повернеться порожній (Іс. 55:11).
*Царство Боже не в словах тільки, але сили (1 Кор. 4:20).
*Часто біблією прохід, який використовується, щоб мовчати раптом стає живим, освітлена Духа (Івана 16:13).
*Часто, Божий світ супроводжує Його присутність в нашій діяльності (1 King 18: 11-13; 30 Is: 15-16.).
*Наша слабкість не обов’язково означає відсутність Бога (1 Кор 1:27; 15:43; 2 Кор. 12: 9-12).

__________________________________________________________________________________

Бог з нами

*Він кидає нам виклик, але не за те, що ми можемо нести (1 Кор. 10:13)
*Він закликає до стійкої, але вільного життя (Фил. 4: 11-13)
*Він змушує нас рости (Псалом 1)
*Він виправляє нас (Одкр 3:19), прощає нас (Матв. 5:12)
*Він зміцнює в нас найкраще в той час як ми знаходимося в найважчих ситуаціях
(У важких умовах – розвивати нас: Римлян 5: 3-5; труднощі – ознака довіри: Робота 1 + 2 + 42).

__________________________________________________________________________________

Молитва

Не забувайте свою роль в успішному спілкуванні – молитва. Будьте справжніми (Джеймс 1: 5-8). Поділіться своїми справжні почуття з Богом, навіть коли вони не показують вам в найвигіднішому світлі. Для того, щоб переконати себе, що це вдала стратегія, споглядати багато псалми, а також приклади, наведені Ілля (1 King 19), Робота (Іов 13 + 14 + 40-42), Єремія (Єр. 20: 7-18) і Ісус (Матв 26:39 ;. 27:46). Розмова з Богом, а не як ті погани, але так само, як діти поділяють своє життя з батьками (Матв. 6: 5-9).

Для того, щоб уникнути помилок в розумінні Божої волі для вас, щоб просити від Нього (і тренувати себе в)

*керівництво
*проникливість
*обізнаність
*виправлення і прощення
*мужність і сила
*внутрішній світ (часто ознака того, що ми, нарешті, зрозуміли)

__________________________________________________________________________________

Якщо ми не впевнені, хоча ми намагалися з усіх сил, щоб зрозуміти і слідувати за Богом, ми можемо з упевненістю продовжити те, що здається найкращим (або найменш небажаними в разі ситуацій, коли ніщо не здається правильним). Ми можемо довіряти Богу, що Він веде нас навіть тоді, коли наш погляд затуманений і обмеженим, і що Він виправляє нас, коли ми робимо неправильно, і навіть перетворює наші помилки і невдачі в щось таке, що в кінцевому підсумку приносить. Прип. 19:21; 24:16; Екл. 11: 9; 1 Кор. 15: 9-10; 2 Кор. 12: 9-10; 1 Івана 3: 19-22; Рим. 8:28. Навчитися вірити, що Бог достатньо сильний, щоб направляти наше життя в сьогоденні (Мф. 6: 25-34), особливо, коли ми не знаємо, яким шляхом йти, є важливим кроком на шляху до сильної віри.

І якщо ми розуміємо, що ми не робимо все можливе, важливо, щоб ми не ухилятися від присутності Бога, але прийняти Його прощення і повернутися до повної відданості нашої першої любові (Об’явл 2: 1-5; 3: 14-22).

__________________________________________________________________________________

Як і всі, все може починатися з питання: чи є це воля Божа? Тримайте питання навколо, він відкриває очі на знаки, які ви пропустили б в іншому випадку. Робіть те, що, в міру ваших зусиль, ви знайшли, що воля Божа; діяти або чекати, коли ви думаєте, що Він хоче, щоб ви діяти або чекати, відповідно. Закон або чекати умовно (як Авраам) навіть тоді, коли ви не впевнені. Але продовжувати дивитися і вірити, що Він буде виправляти вас до тих пір, як ви уважні, а іноді (Числа 22), навіть якщо ви не є.

Апостол Павло був врятований від цієї позиції його деструктивного переконання, що він служить Богу, переслідуючи християн (Дії 7: 56-8: 3; 9: 1-31). Збиток, що він зробив, хоча і гірка для ранньої церкви, був перетворений Богом в благословення для світу, як за рахунок збільшення дальності дії послідовників Христа через вимушений дисперсії, і потужної місії Павла після він правильно розуміє Бога.

___________________________________________________________________________________

Господи, допоможи нам зрозуміти вас більш чітко, щоб поговорити з вами більше від нашого серця, щоб втілити в життя те, що ми знаємо, ви хотіли б, що ми робимо. Дайте нам рішучість і наполегливість у дотриманні вашої волі, і збільшити наше бажання жити для вас і з вами. Спасибі, що ви дбаєте про нас і вести нас благополучно по шляху, – в супроводі світу і небезпеки, з допомогою успіхів і невдач, по радощами і труднощами – приносить з кращих в нас, очищає наші інтереси, і робить нас придатним для експлуатації. Амінь

About The Author

admin

Comments are closed.