23.05.2016

В Обійми Бога

Original: http://www.mat.univie.ac.at/~neum/sciandf/eng/arms.html

Адам запитав, «будь-ласка, скажи мені, що вивело тебе з голови в руки Божі, якою б ця історія не була».

Я намагався написати свою історію для нього. Я сподіваюся, що він зрозуміє.

_________________________________________________________________________________

Я був вихований батьками-християнами, але коли я пішов з дому у віці 16 років, я залишив все свою християнську освіту позаду мене, і вважав себе атеїстом. Те, що я бачив християн (і моїх батьків, зокрема) не переконали мене; Бог, здавалося, людина будівництво, зробив, щоб компенсувати слабкі сторони віруючого. Я був молодий і сильний, і наука дала мені погляд на життя і істину, яка, здавалося, перевершує авторитарної структури переконань, з розробкою методів, щоб перевірити і поліпшити свої домисли про світ. (Це не відбувалося зі мною в той час, що наука нема про багато речей, які мають першорядне значення в житті …)

Я мав високі стандарти любові і істини, після чого я прагне, і я був готовий вчитися, вдосконалювати своє розуміння світу, в якому я жив. Я почав плавати в водах науки, які опинилися великим, майже нескінченний океан. Моє навчання було дуже корисним, і сьогодні я до сих пір плавання. Навчання математики майстер на глибокому рівні прояснити мої розуміння того, що це означає знати, а також дав мені відчуття того, як шукати істину, і як розрізняти перспективні і несуттєвих способів, якими можна йти.

З 23 я мав ступінь доктора філософії і одружився. Але у мене не було достатньо, щоб любов впоратися з труднощами, створеними нашими дуже різними особистостями, і через кілька місяців після цього, я відділив. (За цим послідувало пізніше послідовністю кроків переміщення назад і поділу знову, іноді коротше, іноді протягом тривалих періодів часу. 23 років по тому, я був розлучений і вступив у повторний шлюб, після того, як прожив 6 років в поділі, без будь-якого примирення в поле зору.) бачачи, що я зазнав невдачі в тому, що було дуже важливо для мене, я зрозумів, що має значення в житті не так багато знань, а влада – влада, щоб втілити в життя те, що вірують.

Через рік я натрапив на книгу `Подорож в Ікстлан” Карлос Кастанеда. Я був сильно притягуються до особистості головного героя, Хуана Матуса, мексиканського індійського чаклуна, і до тієї частини його філософії я міг зрозуміти. Існує багато дивні речі в книгах Кастанеди, пов’язаних з наркотиками і мрії, які завжди залишалися непотрібними для мене, але те, що сказав Хуан Матус про шляхи серця, смерті, будучи воїном, і люблячий, як він ставився до свого `учень ‘Кастанеди завжди заінтригував мене. Для моїх друзів я з’явився в той час, як свого роду пророка Сили; Я був здивований цим, так як для мене це було просто питання, побачивши, як стати більш реальним. Хуан Матус розкрив у мені глибокий пошуки мети, і він відкрив мої почуття трохи трансцендентного частина життя.

Приблизно в той же час, я повинен знати деякі християни, які стали моїми друзями, і, щоб отримати краще я попросив їх поділитися зі мною думками та ідеями, які є найбільш важливими в їхньому житті знають їх. Так, протягом кількох місяців, ми зустрічалися щотижня, щоб говорити про лист Павла до Филип’ян, і для повноти картини, я прочитав інші частини Нового Завіту в домашніх умовах для себе.

Незабаром я був зачарований Ісусом. Те, що я читав, було так сильно відрізняється від того, що я мав на пам’яті ще змалку; Ісус приходить через так жваво в Євангеліях – і у нього було те, що мені не вистачало: влада любити. Що було більше, він прийняв це як само собою зрозуміле, що кожен може бути схожим на нього. У роті команда “ Будьте досконалі, як батько мій Небесний досконалий ” (Матв. 5:48) звучить так просто і природно, як його команда розслабленому людині, “ Вставайте, забрати свій килимок, і ходити ” (Матв. 9: 6) !. Обидва в рівній мірі неможливо, але сказав, що в стилі прозаїчний, що вимагає послуху. І ця людина встав і пішов додому !!!

Звичайно, це були просто історії, і у мене не було можливості перевірити, чи були вони справжніми, але враження на мене було досить реальним, що я почав шукати те, що основа була для шляху Ісуса буття. Я вивчав його настільки близько, наскільки я міг бачити, як він отримав свою владу. Це було досить легко бачити, що те, що відрізняє його від `звичайних” людей був його спосіб ставлення до свого Бога, тому я спробував з’ясувати, що Бог його. У той час, я до сих пір мав уявлення про Бога як про людську будівництві; але будівництво Ісуса повинно було бути особливо сильним, і я вирішив дізнатися, що це було, позбавити його від релігійних забобонів, і інтегрувати суть в моє життя. По крайней мере, це був мій план.

Ісус називав його Богом, як Бог Авраама, Ісака та Якова так що я читав Старий Завіт, щоб дізнатися про них і їхнє ставлення до свого Бога. Виявилося, що це дуже цікаво читати, щоб дізнатися, як їх життя була сформована зустріччю з цим `Бога”, і я взяв до відома кожну дрібницю, яка могла б бути допомога моєму пошуках з’ясувати реальну річ позаду. Я спробував змоделювати їх Бога в моїй свідомості, щоб з’ясувати, що було важливо, що насправді зробив різницю в їх житті, і як це зробити. Я повинен був відкрити секрет.

Потім я прочитав оповідання Самуеля, Давида і царів, ті з пророків, Ісуса і апостолів, не піклуючись про своє вчення, навіть не так багато про своє повідомленні, але дивитися дуже уважно, як вони взаємодіють з Богом їх, і як він взаємодіяв з ними. Десь там, секрет повинен був бути знайдений.

Потім, в один прекрасний день, я зрозумів, що серед усіх цих розмов про Бога, є щось характерне про те, як люди в Біблії визнали, що Бог діяв. Я не міг розглянути чудеса з моменту, як я міг знати, чи є насправді сталося вони. Але було чимало звичайних речей, які відбулися і які були приписані до Бога. Чому? Те, що сталося, були збіги, що трапилися мати вирішальні наслідки.

Раптово він вдарив мене, що це було ключем до розуміння свого Бога. Вони дали ім’я Бога до влади, яка дає мету, що в іншому випадку, як видається, просто збіг. Наука не має відповіді на питання про цілі, цінності, сенс життя. Це все чиста випадковість. Але Бог дає мета до того, що в іншому випадку з’являється як шанс. Тепер я бачив цілеспрямовану шанс у своєму житті – прийнявши його, перш ніж просто як чиста випадковість, я раптом виявив, що у мене були зустрічі з Богом, не зрозумівши його.

З того дня, Бог був реальністю для мене, і що змінило моє життя. Я навчився бачити шанс, як інноваційний потенціал Творця, в найменших речах (Прип 16:33.), Де вони можуть бути незначними, а також у вирішальних ситуаціях (Пс 139: 13.).

Я навчився бачити, що шанс просто шлях вченого до відповідальності за впливу поза контролем, які не можуть бути змодельовані за допомогою детермінованих законів, але, як видається, мають ступінь здивування. Наукове визначення випадковості, що відрізняє його від детермінованої поведінки, це просто відхилення від очікування, без будь-якого посилання на причини. Наприклад, крім будь-якої філософії, яка, як правило, змішані з чистими фактами, кажучи, що `життя розвивалася випадково ‘це просто прийнятною з наукової точки формулювання заявленія` життя, розробленої інновації, що ми не маємо пояснення, але що кориться деякі статистичні закономірності “. (І, звичайно ж, наука – методично атеїстична – не може прийти до іншого висновку.)

Але люди в Біблії бачили речі в іншому настрої: Бог Господь випадковості; Він контролює також того, що знаходиться поза контролем вченого.

________________________________________________________________________________

Це був поворотний момент; але, звичайно, потрібно якийсь час, поки все оформилося. Розуміння того, на той момент було просто робоче визначення Бога в термінах, які я випробував; Бог не був вже не теоретична конструкція, але сила, яку я знав, існував, тому що це вже місце в моєму житті.

Інтеграція раніше не зв’язаних між собою і безіменних речей у зрозумілій рамках була однією з речей, які я дізнався задовго до того, як одна з ознак якості в моїх пошуках для розуміння математики.

Той факт, що Біблія допомогла мені таким чином, щоб розширити свій погляд на світ з урахуванням мети і шанс був знак, що я натрапив на щось важливе; і це надзвичайно збільшило мою повагу до Біблії. Якщо Біблія може допомогти мені, щоб виявити це, ймовірно, буде корисно ще раз; і якщо я здобув початкову розуміння Бога через нього, цілком імовірно, що більше того, що він говорить про Бога, це правда. По крайней мере, у мене була тепер відправною точкою, щоб зробити світ Біблії самостійно.

Проте, я повинен був з’ясувати, якою мірою можна довіряти матеріал в Біблії. Це був тривалий процес проб і помилок; завжди питання: що я готовий ризикувати на нинішньому рівні довіри і розуміння, так що я можу перевірити, чи є адекватним моє розуміння і моє попереднє відмінність між фактом і поезії? Різні християни прийшли до різних висновків; так що є суб’єктивний елемент в тлумаченні. Як я приїжджаю в кращому випадку можливої інтерпретації?

Згодом, я знайшов деякі стандарти, рекомендовані в Біблії, які були корисні.
*Джон 16:13 терпіння і що ми будемо орієнтуватися на істину.
*Рим. 14 про те, як отримати чітку позицію з питань, де різні християни інакомислення: “ Кожен з них повинен бути повністю переконаний у його власній свідомості ” (т.5).
*1 Кор. 1: 20-31 на тому, що основні речі повинні бути зрозумілими для простих людей, а не тільки з різким вдачею з них.
*Тит. 3: 9 про уникнення сварку про невідповідності в Біблії.

Інша справа був розвиток особистій дружбі з Богом. Я знав, що Бог існує, і як сила, яка приймає рішення щодо призначення це було дуже важливо для мене, що я розумію Його і що він хоче від мене. Але він був далеко, і мені було важко молитися Йому. Він був авторитетом, а не один. І Його спосіб обробки людських справ не був гуманістичний шлях, який я звик. Протягом декількох місяців я розривалася між моїми гуманістичної етики і Богом. Чи повинен я служити Бог, який має право вбивати цілі народи і який здійснює ці повноваження, коли він думає, що це доречно? Я розумію тих, хто, а боротися з такою Бог, хто знаходиться за межами людського судження. Зрештою я представив; Я зрозумів, що мої сили були обмежені, і його було практично нескінченним.

Минуло близько року, перш ніж я навчився молитися. Під час читання більше (протягом декількох місяців я знехтував все інше майже до межі безвідповідальності) поступово я відчув потребу в спілкуванні з іншими християнами; внутрішня революція пішла на основному всередині себе, без обговорення з іншими християнами (мої друзі-християни були далеко, так як я майстрував переїхав в середній час). Тому я вирішив піти в 5-денний семінар з християнської скручування місіонерської організації, і там мені показали кроки, щоб дати звіт про мого минулого життя, відмовитися від автономії над собою, і замість того, щоб довірити своє життя турботливі руки Божий. Я зробив останній в молитві, що я говорив за зразком, запропонованим моїм духовним наставником там, і на мій подив, це назавжди видалені труднощі молитися.

Минуло ще кілька років, перш ніж я знайшов мир і вирішив мої сумніви з приводу багатьох речей, які я не був упевнений о. Насправді, деякі речі змінилися без мене, було відомо про те, як. Наприклад, я знав, що Бог існує, але я був абсолютно не впевнений про статус Ісуса. Його воскресіння було якийсь час проблеми; він, нарешті, просто зник, коли я зрозумів, що це відповідає (хоча і не доведено в науковому сенсі) той факт, що Ісус довіряючи `працював”, як якщо б він був правлячий в праву руку від Бога. І знайомство з величезними силами Бога – як Творця всього, що ми бачимо – зроблені погляд події, як воскресіння (або непорочне зачаття) досить маленькі речі, в порівнянні з тим, що необхідно, щоб тримати весь світ збирається. Якщо ви можете створити щось так складно, як цей світ, він нічого змінити тут або там якась деталь цього ви повинні знайти це необхідним.

Найскладніше було (і є), щоб довіряти все більше і більше, що Бог дійсно відповідає за своє життя, і обробляє його добре через всі мої недосконалості і всі труднощі, які приходять разом. Багато моїх молитви залишаються без відповіді. Занадто часто я боягузливий, або я занадто поглинений в своїй діяльності, щоб діяти гнучко за ознаками духу. Я не став люблячим чоловіком, якого я хотів бути. Я не живе моя християнське життя досить привабливо для тих, хто поруч зі мною, так що вони будуть слідувати.

Але я радий про дружбу з Богом, і що він піклується про мене, як батьки роблять для своїх дітей. І я знайшов мир і цілі. Вирішивши служити Йому все, що я був кращим рішенням в моєму житті, і я ніколи не пошкодував про це.

About The Author

admin

Comments are closed.