18.05.2016

Царство Небесне

Original: http://www.mat.univie.ac.at/~neum/sciandf/eng/heaven.html

від Марка 4: 26-32; Матв. 13: 24-52

Дивись також Царство Небесне: притчі для вчених

Сучасне християнське послання часто звучить як “,” Будьте активні, тому що в протилежному випадку Царство Небесне не прийде! ” Але послання Ісуса відрізняється “,” Оновити себе, бо Царство Небесне близько! ” (Матв . 3: 2), ”! … посеред вас ” (Луки 17:20)

Звичайно ж, Бог хоче, щоб ми були доступні для Нього, щоб робити те, що Він закликає нас робити – не створювати Його Царство, але щоб зробити його видимим для тих, хто готовий до цього. Було б плачевно Бог, який залежить від нашої допомоги, щоб встановити Своє правління (Дії 17:25). Біблія фотографії Бога по-різному. У нього є всі сили, і що ми робимо мізерно в порівнянні з тим, що він робить (Іов 38-41; Пс 2; Пс 46; Луки 17:10; Луки 19:40; Мт. 3: .. 9). Божа сила підтримує нас, а не навпаки (Рим 8: 31-39; Фил 2:13 ..)!

Що таке послання Ісуса?
(Детальніше читайте Матв. 5-7)

Царство Небесне близько! Все інше вторинне по відношенню до цих. Чи не протиставляти людей; замість цього зосередити всю свою енергію на те, що прямо перед Богом. Не турбуйтеся про ваших повсякденних справах. Проти його волі, ви не можете змінити найменшу річ, і в будь-якому випадку він дасть вам в достатку все, що вам потрібно.

Так зробіть це ваш перший пріоритет прагнути бути частиною Його Царства. Переконайтеся в тому, що Він керує вашим життям; позбавитися від все, що заважає вам робити це. Бо тут є унікальна можливість: Бог близький, Він дає, коли ми запитуємо, Він слухає, коли ми називаємо, Він задовольняє наші серця і дає нам мир.

Будьте раді, що Ви, хто страждає! Боже розраду доступно!
Будьте раді, що Ви хто довго для світу, де править справедливість! Ви будете задоволені!

Чи не діяти, щоб отримати визнання від людей. Якщо ви хочете взяти участь в Божому Царстві, налічує лише Його визнання.

Не судіть інших людей! Для Бог судить вас по тому, як ви судите інших. ” Якщо ви не милостивий, як у мене було? ” (Матв. 18: 21-35). Ваші власні слова будуть ecuse або засуджувати вас (Лк 19:22). Ви повинні виправдати все, що ви говорите (Матв. 12:36).

Люди кажуть: ” Будьте ввічливі один до одного, ” і в їхніх серцях вони думають, ”, але все в межах “.” Але ти будеш, як твій батько на небі і лікувати хороші і погані люди, друзів і ворогів, так ; Бог теж дає їм Свої дари і задовольняє їхні потреби.

Слух і говорити про моє повідомленні не вистачає, каже Ісус. Робіть те, що я говорю, і ви будете мати світу, непорушні підвалини в світі, повному сум’яття. Якщо ви цього не зробите, що ви робите і досягти не може тривати.

Якщо ми розбавити послання Ісуса до чогось ми можемо зробити, ми дійсно не слухати його; ми зробили наше власне Євангеліє. Свого часу, люди були в шоці, роздратований, і вони думали про нього як божевільний, і, як заходить занадто далеко. Фарисеї були хорошими churched люди своїх днів, шановний, з упакованої релігії підходить для тих, хто був досить хороший. Але Ісус сказав, якщо праведність ваша не перевищить фарисеїв, то ви ніколи не будете увійти в Царство Небесне (Мт. 5:20).

Царство Небесне не наше царство, де ми виключаємо (так як навіть учні сподівалися, але були виправлені Ісусом, Матв. 20: 20-28), де розраховувати наші досягнення і поважають, але це царство Боже, де Він править і Його досягнення є значними.

Бог не може просвічувати, коли ми великі і успішні; що Він, по суті, зробив те виглядає, як наші досягнення, змушуючи людей хвалити нас і забути Бога. Бог став настільки невидимий в нашому столітті, так як людство стало настільки потужним, і ми заманили, думаючи, що ми повинні зайняти місце Бога, так як в противному випадку нічого не буде зроблено. І тоді ми починаємо турбуватися, так як якщо припустити, що відповідальність Бога перевищує наші можливості.

Його сила найбільш помітний, коли ми знаходимося на кінцях наших дотепників, і все ще зроблено. Тоді ми розуміємо, що Бог повинен бути на роботі.

Ми обманюємо себе, якщо ми зменшимо Божі стандарти, щоб стати в межах досяжності наших людських амбіцій. Але, приймаючи Його слово серйозно ми визнаємо наші обмеження і стати прозорим для влади Бога.

На хресті, коли Ісус був самим безсилим і безпорадним, Божа сила була на його піку, змінюючи долю людства назавжди.

Коментар Павла:
(1 Кор 1 :. 18,25,27,28)

” Слово про хрест дурістю тих, хто гине, а для нас, що спасаємось, сила Божа. ”

” Навіть те, що здається дурним Бога мудріші, ніж чоловіки, і що, здається, слабкість Бога сильніше, ніж у чоловіків. ”

” Бог вибрав немудре світу, щоб засоромити мудрих; він вибрав те, що слабка в світі, щоб засоромити сильне. ”

” Бог обрав, що є низьким і зневажали в світі, щоб довести непотрібні речі, які поважають, так що жодна людина не може похвалитися в присутності Бога. ”

Що ж ми будемо робити, коли стикаються зі святими Божими нормами, коли ми визнаємо наші невдачі і компроміси?

” Йди за мною! ” Давайте бути доступні до Бога в нашій слабкості :; (2 Кор 12 9-10.) слідувати Його керівництво (Пс. 25); і дивитися і слухати бути свідками того, що Він робить для нас і з нами (. Ex 14:14; Is 30: 15-16.). Давайте дивитися і слухати, щоб з’ясувати, що ми можемо зробити з Ним і для Нього (Еф. 4: 20-5: 2).
Давайте приймемо прощення. Ніщо не може відокремити нас від Бога, якщо ми Його (Ін 10: 27-28). Знаючи, що ми прощені, ми вільні слухати і діяти, без провини, без страху (Пс 32: 1-2.). Ми вільні, щоб рости і стати цілим – святе – знову (Іс 33:24; Лк 5: 17-26.).
Давайте приймемо себе і нашу ситуацію, не порівнюючи, приховуючи або хвастощів (Пс 73; Лк. 18: 9-14); Бог зробить нас міняються місцями, коли це необхідно (Луки 14: 7-14).
Давайте зробимо наше найкраще, знаючи, що Бог має право благословляти то, що ми робимо щиро, будь то мало або багато (1 Цар. 14: 6С; Лк 12: 47-48; 1 Кор. 4: 2; К 3: 12-17). Давайте бути дорослим в очах людей, але і дітей перед Богом. ” До всіх, хто прийняв Його, Він дав право дітьми Божими стати »(Ін 1:12). Знаючи, що ми любимо дітей звільняє нас від турбот життя; турбота про дітей є частиною батьків угоди. Діти мають активний інтерес до того, щоб стати схожими на своїх батьків. Вони продовжують намагатися ходити, навіть коли вони зазнають невдачі багато разів, поки вони не знають, як зберегти рівновагу, і вони продовжують намагатися говорити, хоча, на перший погляд, це далеко від досконалості. Це займає час, щоб рости, але, як ми стаємо дорослими, копіюючи наші батьки та інші дорослі, таким чином, ми стаємо досконалими, копіюючи Бога і святих. ” Той, хто не прийме Царства Божого, як дитя, не ввійде в нього. ” (Марка 10:15)

” Хто з вас, коли башту, не сяде й видатків не вирахує, чи має він достатньо, щоб закінчити його?
В іншому випадку, коли він заклав, і не в змозі закінчити, всі, хто бачить його починають сміятися над ним, кажучи: ця людина почала будувати і не зміг закінчити.
Отже, тому, хто з вас не відмовляється від усього, що він не може бути Моїм учнем ” (Луки 14: 28-33).

” Царство Небесне подібне до скарбу, захованого в полі, яке людина знайшла і прикривалося; потім в його радості він йде і продає все, що має, і купує поле. ” (Матв. 13:44)

Після того, як ми спробували приманку Ісуса, ловцем людей (Мт. 4:19), ми підсіли, і це варто нам все. Але, хоча іноді здається жорсткою (Єр. 20 :. 7-18; Мт 10: 16-26), ми ніколи не жалкуємо угоду (Ін 6:68; Рим. 8: 31-39). Бо є й інша сторона медалі …

Уявіть собі …

Уявіть, що ви холостяк, що не дуже акуратно, і ваша подруга хоче приїхати до вас в перший раз. ” О, ” ти думаєш, ”, що вона подумає про мене, якби вона знала, як я насправді. ” Так ви хвилюєтеся, і ви докласти особливих зусиль, щоб привести в порядок, приховати весь брудний одяг, і надія що вона не побачить пил в кутах.

Тепер ваш друг дійсно любить вас; це робить її дуже сприйнятлива – вона, звичайно, зауважує все. Вона дозволяє дізнатися, з посмішкою, що вона наполовину очікувала цього, але вона каже, що вона прийшла, щоб насолоджуватися вашої компанії, а не змусити вас почувати себе нещасним. Ви не впевнені, чи можна довіряти цьому, але принаймні ви менше побоюються.

Наступного разу ви відвідуєте її місце, знаходячи все підготовлено акуратно, ви насолодитеся атмосферою, але відчуваю, що ви навряд чи в’яжеться з вашою примітивного способу життя.

Після кількох візитів туди і сюди, ви захоплені зненацька. Ваш друг приходить до вас несподівано і бачить безлад ви дійсно жили в – ви відчуваєте себе дуже соромно; але до вашого подив, вона говорить вам, ” о, як незручно це повинно бути для вас, то чому б нам не привести в порядок речі разом. ”

Ви думаєте, що для себе “,” Вона не знає, що я став байдужий до цього давно, ”, але ви скажіть вашому другу, що дівчина, так, це хороша ідея. Таким чином, ви вимити посуд, поки вона підмітає підлогу і витирає меблі, і в той час як ви робите це, ви спілкуєтеся з нею про останній фільм ви бачили.

Пізніше ви розумієте, це набагато приємніше слухати музику з весь час акуратно, і після того, як вона йде, ви думаєте, що це було дійсно великий день. Поступово, починаєш вірити, що ваша подруга дійсно любить вас, а не тільки ваші розумні розмови і в хороші манери, що вам не потрібно нічого приховувати від неї.

І в один прекрасний день, ви опинитеся говорив їй: “Дивись, я знаю, що ти мене любиш і доглядати за мною, і ти єдиний, кому я можу дійсно довіряти. Ви не прийміть мої недоліки, але у вас є такий прекрасний спосіб допомогти мені виростити з них. Я не знаю, як сказати це, але я дійсно люблю тебе і хотів би поділитися з вами все своє життя. ”

І вона зі сльозами на очах, відповіді “,” О, це той день, я чекав протягом тривалого часу. Я вас так кохаю”. Ваші серця зустрічаються, і все по-іншому, ніж раніше. починається нове життя.

Це Царство Небесне видно зсередини – бути християнином є любов між Богом і нами. У притчі, ми холостяк; Бог є подружка.

Всі ми знаємо, що Бог любить нас. Але Він не хоче, щоб це було одностороннім річ. Бог живий, і Він хоче щоб її любили, теж. Ми можемо бути сором’язливим через величі Бога і нашої негідною, мирської стиль життя, і ми тримаємо дистанцію. Коли ми приходимо до зустрічі з Ним ми поміщаємо на нашому кращому собі і придушити нашу темну сторону, знаючи, що ми в його присутності, як очікується, буде святощами.

Але Він зацікавлений в нас, а не на фасаді ми представляємо до Нього, і з любов’ю і турботою і ніжним прямоту Він показує нам, що Він знає нашу заплутане життя, і Він дає нам стимул, мужність і допомогти змінити.

Так, Він хоче, щоб ми були святі, і перед Ним ми опиняємося викрито. Але у Нього є такий люблячий шлях, який ми починаємо змінюватися. Байдужість народився поразки і розпачу змінюється прагненням до оновлення, і поступово або раптово, ми розуміємо, що ми хочемо належати Йому, що Він виграв наше серце.

Це гарна новина Ісус говорить про те, коли він проповідує,
” Покайтеся, бо наблизилось Царство Небесне близько ” (Матв. 4:17).
” Я кажу вам, радість буде перед ангелами Божими над одним грішником, що кається ” (Луки 15:10).

І все по-іншому, ніж раніше. починається нове життя. ” Тому, якщо хтось у Христі, той нове творіння; старий помер, дивись! – Все нове ” (2 Кор 5:17.) ..

Арнольд Ньюмаьер

About The Author

admin

Comments are closed.