17.12.2020

Інтернет-посилання на Бога

Original: https://www.mat.univie.ac.at/~neum/sciandf/eng/christ.html

“Приходьте до мене, усі, хто втомився від перенесення важких тягарів; Я дам вам відпочити! Візьми моє ярмо і навчись у мене, бо я ніжний і смиренний серцем; тоді ти знайдеш відпочинок для своїх душ. Бо ярмо моє легко, а навантаження моя легка.”
(Мат. 11:28-30)


Якщо ви шукаєте письмовий путівник про християнське життя, моєю рекомендацією буде книга Е. Стенлі Джонса «Переможне життя». 366 розділів (по одному на кожен день, якщо ви йдете повільним курсом) починаються з обговорення ваших сумнівів щодо Бога, і коли ви співпрацюєте, книга веде вас довгий шлях до перетворення послання Ісуса на сильну силу, що керує вашими повсякденними справами. життя. (Це вже не надруковано, але в Інтернеті продаються вживані книги. Можливо, хтось, хто пов’язаний із християнськими видавцями, може переконати їх видати нове видання! Ця книга справді є найкращим вступом до християнства, який я бачив для серйозний шукач із широким горизонтом і навіть робить цінне читання для досвідченого християнина).

Але якщо ви готові, стати християнином не потрібно довго; це просто рішення передати своє життя в турботливі руки Ісуса Христа, прийняти його прощення за все, що ви зробили неправильно (тобто проти Його волі), вірити, що Він буде керувати вами в майбутньому, і прийняти ці вказівки.


Щоб полегшити це рішення, багато людей рекомендують дотримуватися чотирьох духовних законів, і для деяких людей, яких я знаю, це справді відкрило око. Однак для мене (і, можливо, для багатьох вчених) такий підхід відчувається дещо неприродним, і мій власний шлях до Христа йшов більше згідно з рекомендаціями, наведеними нижче.


Як стати християнином

Якщо ви хочете стати християнином і хочете слідувати моїм порадам, давайте почнемо з невеликої віртуальної реальності. Уявіть, як ви говорите Богу:

About The Author

admin

Comments are closed.